Jović: Sramite se svi koji ste ovakvog lika postavili za hrvatskog izbornika

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

IZBORNIK hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat šokirao je bizarnim intervjuom nakon utakmice protiv Bahreina. Horvat nije želio odgovarati na pitanja novinarke RTL-a, samo je otvarao usta, slao je srca u kameru i nije htio reći ostaje li ili odlazi te ima li podršku Saveza.

Bivši zlatni hrvatski rukometaši Goran Šprem, Drago Vuković i Petar Metličić bili su zgroženi ponašanjem izbornika Hrvatske, a slično je reagirao i bivši svjetski i olimpijski prvak Božidar Jović kad smo ga nazvali za komentar.

''Bez teksta sam. Ovo što je Horvat napravio je lakrdija i sramota. Blamaža jednog izbornika koji bi trebao predstavljati Hrvatsku u svijetu. Zamislite da ovako nešto napravi premijer ili netko od hrvatskih ministara u Bruxellesu. Bio bi to skandal svjetskih razmjera. Ne znam što da kažem, osim da me sram u ime njega. Sram neka ga bude, i njega i sve one koji su takvog lika postavili za izbornika. Ovo je bilo bezobrazno nepoštovanje novinara, javnosti i samog rukometa'', rekao nam je Jović, a onda je nastavio:

''Ne moraš odgovoriti, možeš reći da nemaš komentar, ali ovako nešto... Pa on šalje neka srca svojoj obitelji ili kome to već šalje. Blamaža bez presedana. Mogu samo reći da nam je reprezentacija igrala baš ovako kako se njen izbornik ponaša - sramotno.''

Pročitajte više