Juventus i engleski velikani žele dovesti Barcin najveći promašaj: Svi se čude zašto su ih Katalonci odbili

Foto: Guliver Image/Getty Images

U BARCELONI još uvijek vjeruju u Andrea Gomesa, veznjaka kojeg je nogometni svijet već proglasio jednim od najvećih promašaja u povijesti slavnog kluba.
 
Katalonci su ga prošlog ljeta, nakon što je s Portugalom osvojio Europsko prvenstvo, doveli za 35 milijuna eura. Trebao je biti dugogodišnji vođa Barcelonina veznog reda, ali navijači su ga otpisali već nakon debitantske sezone na Camp Nouu.
 
I dok navijači vjeruju da je Gomes veliki promašaj, u klubu ga se ne planiraju odreći. Jorge Mendes, agent portugalskog veznjaka, stigao je u Barcelonu na pregovore kako bi svog klijenta odveo u klub u kojem će više igrati.
 
Donio je i tri ponude - Juventusovu, Unitedovu i treću iz Londona, za koju španjolski novinari nisu otkrili je li Arsenalova ili Tottenhama.
 
Odgovor kluba, nakon razgovora sportskog direktora Roberta Fernandeza i novog trenera Ernesta Valverdea bio je - NE. Fernandez i Valverde smatraju da je Gomes još uvijek mlad, da se nije lako uklopiti u Barcelonin sustav i da ima potencijal pokazati svjetsku klasu u dresu katalonskog diva.
 
Taj rasplet obradovao je i Gomesa koji želi ostati u Barceloni i boriti se za veću minutažu.
 

Pročitajte više