Juventus nagradio Mandžukića velikom gestom, navijači oduševljeni

Screenshot/Twitter

IZGLEDA da su u Juventusu nešto naučili na svojoj pogrešci nakon što je 20. listopada mnogim navijačima zasmetalo što je Leonardo Bonucci bio kapetan ispred Marija Mandžukića u remiju protiv Genoe 1:1.

Bivši hrvatski reprezentativac miljenik je tribina i večeras mu je klub s trenerom Maxom Allegrijem ukazao čast dodijelivši mu kapetansku traku protiv SPALA-a prvi put otkako je 2015. stigao u redove talijanskog prvaka.

Mario Mandžukić je kao kapetan poveo Cristiana Ronalda i momčad Stare dame, a navijače je to oduševilo na društvenim mrežama.

Posljednjih se dana pisalo kako bi Mario mogao napustiti torinski klub zbog zadnjeg, najunosnijeg ugovora koji bi trebao dobiti u Kini, no klub je večeras ovim potezom rekao što misli o tome.

Mandžukić je ove sezone zabio pet golova, nezamjenjiv je član udarne postave Juventusa i od večeras jedan od kapetana kluba u izostancima Giorgija Chiellinija, Andree Barzaglija, Samija Khedire i Paula Dybale.

Po pitanju Bonuccija, za Juventusove tifoze izdajnika, navijači su zadovoljni. Traka je, prema njima, večeras na pravoj ruci.

Nakon prvog poluvremena Juventus protiv SPAL-a vodi 1:0 golom Cristiana Ronalda iz 29. minute. Asistirao mu je Miralem Pjanić iz slobodnog udarca.

Pročitajte više