VIDEO Ristovski vodi navijanje, gori sve ispred Maksimira

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMOVI navijači noćas su oko jedan sat ujutro na Maksimiru dočekali svoje ljubimce, koji su u velikom derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedili Rijeku na Rujevici 2:1. Dinamo je ovom pobjedom pobjegao Rijeci na četiri boda prednosti tri kola prije kraja prvenstva i na korak je do obrane naslova prvaka.

 

Dinamo je za derbi dobio samo 412 ulaznica pa je za svoje navijače organizirao gledanje utakmice ispod zapadne tribine. Dio tih navijača ostao je kod stadiona do sitnih jutarnjih sati, a autobus s igračima dočekalo ih je oko 200. Oni su palili baklje i vatromet i okružili autobus.

Kad se na vratima pojavio Stefan Ristovski, nastao je opći delirij. Makedonac je poveo navijanje, uzeo je baklju i žustro slavio s navijačima, koji su mu u jednom trenutku skandirali: "Rile! Rile!"

Dinamov autobus na ulasku u grad dočekali su i Bad Blue Boysi iz Botinca. Oni su kod Arena Centra zapalili desetak baklji i iskazali dobrodošlicu momčadi, koja se nakon toga uputila na veliko slavlje pred Maksimir.

 

Pročitajte više