Juventusovi navijači protestiraju, bivši predsjednik poziva na zajednišvo

"CIRO FERRARA može preokrenuti stvari u klubu i vratiti ga na pobjedničke staze",  poručio je bivši predsjednik Juventusovih nogometaša Giovanni Cobolli Gigli u izjavi za Tuttosport.

Juve je u derbiju 19. kola Serije A teško stradao u Torinu od Milana 3-0 u utakmici u kojoj je igra “zebri” djelovala bezidejno i bezopasno, što je ponovo potaknulo glasine o smjeni trenera Cira Ferrare, igračke legende kluba.

Nezadovoljstvo su iskazali i sami navijači koji su zvižducima jasno pokazali što misle o igri svojih ljubimaca, kao i zapaljenom vatrom pred sam kraj utakmice na jednom dijelu tribina Olimpijskog stadiona u Torinu.

"O ovakvoj situaciji direktori kluba moraju biti smireni kao i obično i ne donositi odluke vrućih glava. Uvjeren sam da Ferrrara može donijeti preokret u igri i rezultatima. Ne smijemo sada pretjerivati i za sve kriviti Ferraru. Juve je dobro otvorio utakmicu, a prvi gol primili smo nesretno što je uvjetovalo kasniji rasplet. Žao mi je kao navijaču, ali moramo se držati zajedno i dobro promisliti što dalje",  rekao je Coboli Gigli.

Juve je nakon poraza pao na četvrto mjesto na ljestvici iza Napolija sa velikih 12 bodova zaostatka za vodećim Interom, te se tako praktički oprostio od borbe za "scudetto".

Pročitajte više