Kad stvari izmaknu kontroli: Mir Lesnaru zaželio da "podlegne ozljedama" u UFC-ovom kavezu!

"BAD BLOOD" između sadašnjeg i bivšeg UFC-ovog prvaka kulminirala je prijetnjama koje su obilato prešle sve granice dobrog ukusa, a čak i zdravog razuma.

Frank Mir je Brocku Lesnaru priprijetio da će ga ubiti u kavezu. No, Mir ovaj put nije mislio na ono tipično "fajterski" ubit ću te, Mir je Lesnaru poručio kako se nada da će ovaj biti prvi borac u povijesti MMA-a koji će preminuti od posljedica ozljeda dobivenih u kavezu.

To je naravno prelilo čašu čelnicima američke organizacije koji su osudili ovakav potez. Dana White je oštro prokomentirao Mirove riječi.

"Jako sam razočaran s komentarom Franka Mira. On je u UFC-u jako dugo vremena, a i dva je puta bio naš prvak. Mislim da je trenutačno jako vruće glave, sljedeći mjesec ima vrlo bitnu borbu, a još je uvijek razočaran zbog poraza od Lesnara. Razgovarali smo s njim i on žali zbog svega. U budućnosti neće više izlaziti s ovakvim prijetnjama", objasnio je White.

Nakon ugodnog razgovorčića, Mir se odlučio ispričati Lesnaru.

"Želio bih se ispričati Brocku Lesnaru, njegovoj obitelji, UFC-u i svim UFC-ovim fanovima zbog svojih glupih riječi", rekao je Mir i dodao:

"Poštujem Lesnara i sve druge borce koji se bave MMA-om. Žao mi je što sam onako istupio."

Pročitajte više