Kalinić (36) nije igrao deset mjeseci. Onda je ovako zabio za delirij Poljuda

Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

NIKOLA KALINIĆ (36) vratio se prošlog tjedna u prvi sastav Hajduka deset mjeseci nakon što je posljednji put igrao od prve. No kod Osijeka (1:1) nije izdržao do kraja. Danas je, pak, morao opet početi jer je Marko Livaja ozlijeđen, ali i napraviti još nešto što Livaja stalno radi - zabiti gol.

Kalinić je to i napravio, ali kako. Gotovo godinu dana nakon zadnjeg gola za Hajduk ovaj je zabio kada je bilo najpotrebnije, i to fenomenalno. Hajduk nije pobijedio četiri utakmice zaredom, a na kraju sudačke nadoknade prvog poluvremena petog susreta Slaven je na Poljudu držao nulu i činilo se da s njom ide na odmor. 

I onda je Krovinović ubacio na Kalinića, a ovaj odigrao s Brekalom, koji mu je asistirao glavom. Napadač Hajduka u padu je iz voleja pogodio s 15-ak metara za delirij na Poljudu. Kalinić je tako probio začahureni Slaven, koji je u drugom dijelu primio još tri gola. Osim toga, dokazao je da je klasa vječna bez obzira na dob i pauzu. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KALINIĆEV GOL

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Pročitajte više