Kalinić je odbio, hoće li moći i on? Mandžukić dobio brutalnu ponudu iz Kine

Foto: Getty Images / Guliver Image

TIANJIN ne odustaje od hrvatskih nogometaša. Jednostavno, trener Fabio Cannavaro želi jednog Hrvata u svojoj momčadi. Talijanska legenda je željela Nikolu Kalinića, koji je na kraju odbio 10 milijuna po sezoni i odlučio ostati u Fiorentini.

> PRIJELAZNI ROK Kinezi sad love Mandžukića, Inter otkrio koliko traži premierligašima za Perišića

No, to nije puno uzdrmalo kineski klub, koji se okrenuo na drugu stranu prema Torinu. Mediji s Apenina tvrde kako je Tianjin poslao sjajnu ponudu Juventusu za Marija Mandžukića.

Prvak Italije zaradio bi 28 milijuna eura od transfera, dok je napadaču ponuđen četverogodišnji ugovor uz plaću od 7,5 milijuna eura po sezoni! Navodno Mandžo razmišlja da li prihvatiti bogatu ponudu. S jedne strane bi mogao ostati i biti rezerva 90 milijuna plaćenom Gonzalu Higuainu, dok bi na drugoj dobio nevjerojatnu plaću, ali bi napustio najveću razinu nogometa kakav se igra u Europi.

Juventus je 22. lipnja 2015. doveo Mandžukića iz Atletico Madrida za 19 milijuna eura te bi sad mogao zaraditi gotovo 10 milijuna više za 30-godišnjeg igrača iz Slavonskog Broda. Bivši nogometaš Dinama do sada je u 60 utakmica za Staru damu zabio 19 golova, uz devet asistencija.

Ove sezone odigrao je ukupno 24 susreta (1.606 minuta) te postigao šest pogodaka, uz tri asistencije. 

Pročitajte više