HNL

Kalinić: Nikad ne znaš u kojem grmu leži zec i odakle će iskočiti

Screenshot: HNK Hajduk

HAJDUK je jučer s 1:0 slavio na gostovanju kod Rijeke u 23. kolu HNL-a, a jedini pogodak na susretu zabio je Umut Nayir. Pobjedu Hajduka sačuvao je Lovre Kalinić obranom kaznenog udarca u 95. minuti utakmice.

"Najvažnije je da je ekipa nakon korone dobro reagirala. Zasluženo smo pobijedili, imali smo konkretnije šanse i zasluženo tri boda idu za Split", rekao je Kalinić nakon utakmice pa dodao: 

"Mlada smo ekipa, bit će oscilacija u igri, to je normalno, ali u svakoj utakmici ćemo dati maksimum. Nas u svakom susretu zanimaju tri boda i u Kupu da odemo što je dalje moguće. Nećemo sad poletjeti radi ovoga, nogomet se igra radi pobjeda i to nam mora postati rutina. Moramo nastaviti ovim putem i mislim da smo na dobrim stazama."

Najavio je i utakmicu u Kupu sa Zagrebom koja sada očekuje Hajduk. 

"To su trik-utakmice gdje ako uđeš i malo opušteno, protivnik želi pokazati da možda i on može nositi Hajdukov dres. Moraš ući maksimalno spreman jer nikad ne znaš u kojem grmu leži zec i odakle će iskočiti tako da moraš biti maksimalno spreman bez obzira na to protiv kojeg protivnika igraš."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više