SUPERSPORT HNL

Kapetan Varaždina prošao je gore od Eduarda. Možda više nikad i ne zaigra u HNL-u

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

KAPETAN Varaždina Igor Postonjski (27) pretrpio je tešku ozljedu na jučerašnjoj utakmici protiv Osijeka (2:2) u petom kolu SuperSport HNL-a. U 24. minuti Postonjski je pao nakon duela s Mijom Caktašem. Ostao je u bolovima ležati na travnjaku. Odmah su utrčali liječnici Varaždina, a Postonjski je jecao od bolova.

Iako njegova ozljeda nije izgledala poput Eduardove, zapravo je prošao gore od proslavljenog hrvatskog reprezentativca. Martin Taylor je 2008. Eduardu polomio kost fibule uz otvoreno iščašenje gležnja, a Dudu se na terene vratio nakon godinu dana.

Postonjski prošao gore od Eduarda

Postonjskom su pukle tibija i fibula, a odmah sinoć podvrgnut je operaciji u KBC-u Osijek. Postonjskom se ozljeda dogodila kada je igrao nogomet karijere za Varaždin, koji je trenutno najugodnije iznenađenje prvenstva.

Nije poznato kada bi se mogao vratiti na terene, a postoji mogućnost da više ne zaigra na najvišoj razini. Postonjski je u veljači 2020. doživio tešku ozljedu. Tada je kao igrač Intera u utakmici s Lokomotivom pao na lijevu nogu, a stradali su mu ligamenti u zglobu. 

"Zbog njega smo željeli dati sve od sebe. Teško nam je sada svima. Moram zahvaliti svima u Osijeku jer učinili su sve da Postonjski odmah večeras bude i operiran. Bit će nam bez njega teško jer on je nama više od igrača", rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.