LIGE PETICE

Kapetan West Hama pohvalio Nikolu Vlašića

Foto: David Cliff/AP Photo/Guliver

NOGOMETAŠI West Hama pobijedili su Watford 4:1 i tako prekinuli negativan niz od pet utakmica bez pobjede. Za West Ham nije dobro počelo ni ovo gostovanje kod Watforda koji je već u 4. minuti poveo golom Dennisa, no uslijedio je preokret u kojem se među strijelce upisao i Nikola Vlašić.

West Ham je preokrenuo unutar samo tri minute prvog dijela golovima koje su postigli Souček u 27. i Benrahma u 29. minuti. Utakmica je odlučena u 58. minuti kada je Mark Noble s bijele točke pogodio za 3:1, a sve je zaključio Vlašić u 92., sedam minuta nakon što je ušao u igru.

Hrvatskom reprezentativcu pogodak je pripremio Bowen koji je izvrtio domaću obranu, a Vlašić je s desetak metara pogodio praznu mrežu za svoj premijerni pogodak u dresu West Hama.

Noble: Vlašić je sjajan dečko

Utakmicu je prokomentirao Noble kojem je ovo bio prvi izlazak na teren u Premier ligi još od rujna kad je u dvije utakmice odigrao ukupno tri minute, a osvrnuo se i na ciljeve momčadi i pojedince u njoj, među njima i na Vlašića.

"Imamo dobre ofenzivce koji mogu kreirati igru i postizati golove, kao što je to bilo danas. Važno je da imamo igrače koji mogu ući s klupe i zabiti. Danas je to napravio Nikola Vlašić, on je sjajan dečko. Mislim da možemo i bolje, mjesto među šest najboljih je naš cilj", rekao je Noble.

West Ham je trenutačno na petom mjestu ljestvice ispred Tottenhama i Manchester Uniteda koji ga mogu prestići kad odigraju zaostale utakmice.

Pročitajte više