Karabatić: Protiv Hrvatske će biti teško, imaju puno navijača

Foto: EPA

RUKOMETNA reprezentacija Francuske plasirala se u drugi krug Europskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj kao prvoplasirana u skupini koju je okončala pobjedom protiv domaćina Nijemaca, a najbolji igrač te utakmice bio je legendarni 39-godišnji Nikola Karabatić:

"Lijepo je odigrati ovakvu utakmicu, obrana plus šut 4/5 u 35 minuta. Biti u mogućnosti pobijediti u velikoj utakmici protiv Njemačke, nakon šoka koji smo napravili protiv Švicarske, gdje smo bili daleko ispod naših mogućnosti, i pritiska koji smo s tim nosili, dobra je stvar.

Ovo je bila velika utakmica tima u kompletu, ali koliko god to lijepo bilo, znamo da je to tek početak natjecanja. Sigurno da smo nakon takve utakmice puni samopouzdanja i veselimo se onome što slijedi."

"Hrvatska ima puno navijača"

U četvrtak, 18. siječnja Francuska će igrati protiv Hrvatske: "Naravno da će biti jako teško, vidjeli smo da Hrvatska ima puno navijača i bit će jako vruće, a na Euru nema lakih utakmica, svaka je velika borba. Imamo četiri utakmice i nadamo se ulasku u posljednja četiri."

Pročitajte više