Vratar "ubijao" Kloppa pogledom dok je sjedio na klupi: "Nije mi drago što sam ga zamijenio, ali morao sam"

Foto: Screenshot

JÜRGEN KLOPP, koji je poznat po vrlo zaštitničkom odnosu prema svojim igračima, možda je spasio Lorisa Karuisa, a možda mu je ubio i ono malo samopouzdanja što mu je ostalo nakon što se zadnjih tjedana našao na meti velikih kritika komentatora i novinara.

Za jučerašnju utakmicu protiv Middlesbrougha, Liverpoolov trener je na gol stavio Simona Mignoleta, a Kariusu tek nekoliko sati prije utakmice rekao da neće braniti. Kamere su uhvatile Nijemca kako pogledom "ubija" Kloppa tijekom utakmice, njemački trener ne misli da je to ništa strašno.

 "Život nije uvijek najljepši, ali ovo su moji dečki i moram ih zaštititi. Ja se moram brinuti da stalno idu naprijed, ali i paziti da im se ne događaju ružne stvari. Zato nekad moram donijeti odluke koje mi se ne sviđaju", rekao je Klopp nakon utakmice u kojoj je njegova momčad slavila 3:0.

 "Ja najbolje znam koliko je Loris dobar golman. Nije me briga što pričaju o njemu, zanima me samo kako se osjeća. A vidio sam da nije baš najbolje zadnjih utakmicu, dvije i nisam mu želio nametati dodatni pritisak. Sve će biti u redu, ne sumnjam u njega", rekao je Klopp.

Po ulasku u autobus Karius je samo prošao kraj trenera i navodno ga nije ni pozdravio.

"A tko bi me pozdravio u toj situaciji? Sad je pravi trenutak da se odmori, povrati samopouzdanje i na treninzima se vrati u formi", rekao je Liverpoolov trener.

Zabrljao u dvije utakmice i koštao "redse" pet bodova

Inače sjajni 23-godišnji Karius, kojeg je Klopp ovog ljeta doveo iz Mainza, odlično je branio do utakmice protiv Bournemoutha. Na tom susretu u nekoliko navrata je loše reagirao, Liverpool je prosuo dva gola prednosti i izgubio 4:3, a zadnji gol išao je izravno na dušu Lorisa Kariusa.

Nakon te utakmice Kariusa su prvo napala braća Neville, a potom i bivši igrač Liverpoola Jamie Carragher, koji očito zaboravljaju da je Karius bio proglašen jednim od najboljih golmana Bundeslige, iako je branio u "malom" Mainzu.

Navijači Liverpoola odavno imaju problema s Mignoletom i, uglavnom, su na strani Kariusa. Ovo su neki od njihovih mišljenja s Twittera:

 

Pročitajte više