Kek ljut na igrače i tri dana nakon debakla: "Ne mogu se tako ponašati"

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

RIJEKA je u petak doživjela težak poraz od Rudeša 4:2, a nakon utakmice Matjaž Kek kritizirao je pristup i igru svojih igrača. Ni tri dana kasnije nije ublažio stav, jutros je u emisiji "Pod stijenama Kantride" još jednom prozvao svoju momčad i upozorio igrače na pristup u sljedećim utakmicama.


"Igrali smo i izgledali jako loše. Zasmetao me ulazak u utakmicu, dekoncentracija, u prvih 20 minuta nismo dobili niti jedan duel... Poslije šoka smo zabili dva gola, ali individualne gluposti i ponašanje su dovele do pobjede Rudeša. Igračima sam sve rekao, sve znaju", kazao je Kek.
 
"Bili smo samodopadni od početka. Bila je i loša komunikacija među igračima, nije bilo nekoga da vikne. To nije prebacivanje odgovornosti, ja sam postavio momčad i ja sam odgovoran. Poraz nam mora biti pouka. I sljedeći put ćemo biti kažnjeni kad tako uđemo u utakmicu. Izgledamo dobro samo na 120 posto", dodao je slovenski stručnjak.
 
Rijeku čeka okršaj s Istrom već u utorak, a Kek ne može računati na Bradarića i Župarića. "Istra ne igra loše, a zadnji put smo od njih izgubili. Bit će ovo prava provjera karaktera i kvalitete", kaže Kek.
 
Osvrnuo se i na temu Kantride, kultnog stadiona koji propada dok Rijeka igra na Rujevici. Podržao je inicijativu Armade da se na tom stadionu odigra barem jedna pripremna utakmica ove godine.

"Kantrida mi budi puno emocija. Znam i sada biciklom proći onuda, žalostan sam kad vidim kako to sve propada".

 

 

Pročitajte više