"Kepu treba poslati u rezerve i na ljeto mu reći da odjebe iz kluba"

Foto: EPA-EFE

CHELSEA pokušava svim silama zatomiti glupost golmana Kepe koji je u finalu Liga kupa odbio izaći iz igre na zahtjev menadžera Maurizija Sarrija.

Iako su obojica dala izjave da je riječ o običnom incidentu, nitko u to nije povjerovao. Tako ni nekadašnji engleski napadač Stan Collymore.

"To što je on odbio izaći iz igre u finalu Liga kupa je najneprofesionalniji čin koji sam ikada vidio na nogometnim terenima. Bilo je to najgore 'gubljenje pameti', odmah nakon onoga što je uradio Eric Cantona prije 24 godine", smatra bivši napadač Liverpoola pa dodaje:

"Kepi više ne treba dozvoliti da ikad brani za Chelsea. Bez obzira na to što je na njega prošlog ljeta potrošeno više od 70 milijuna funti. Treba ga staviti da igra za rezerve do kraja sezone. Trebaju mu klub i Sarri reći: 'Tako, sad odjebi, čim počne transfer rok', misli Collymore.

"Iako je sve to bio nesporazum, napravio sam veliku grešku onakvim ponašanjem u toj situaciji. Zbog toga sam danas uzeo vremena te se ispričao Willyju, treneru, suigračima te klubu. Sada želim isto napraviti i s navijačima", rekao je Kepa.

Klub ga je kaznio jednom tjednom plaćom, što je oko milijun i pol kuna. Donirat će je u humanitarne svrhe.

"Naučit ću iz ovog slučaja i prihvaćam svaku kaznu koju klub smatra primjerenom."

Pročitajte više