ABDULMANAP NURMAGOMEDOV

Khabibov otac probudio se iz kome, ali ne može pričati. Liječnici sumnjaju u koronu

Foto: Getty Images / Guliver Image, EPA, Index

ABDULMANAP Nurmagomedov, otac i trener UFC-ovog prvaka Khabiba, jučer se probudio iz kome. 

Otac dagestanskog borca hospitaliziran je prije više od dva tjedna, a u kratkom razdoblju pretrpio je moždani i srčani udar zbog problema s respiratornim sustavom. Nakon operacije srca probudio se iz kome, ali i dalje se nalazi u kritičnom stanju.

Još uvijek nije zdrav

Jedan od Khabibovih suradnika i prijatelja, Ramazan Rabadanov, otkrio je kako Abdulmanap i dalje ne može pričati. Prema navodima nekih ruskih medija, iako je ta vijest u početku bila opovrgnuta, Khabibovom ocu dijagnosticiran je koronavirus za kojeg liječnici pretpostavljaju da je uzrok kasnijih problema.

Vijest o pogoršanju zdravlja jednog od najboljih MMA trenera ujedinila je cijelu sportsku zajednicu. Tako je Conor McGregor, Khabibov najveći i najljući rival, preko Twittera uputio poruku podrške svojem suparniku: "Molim se za ozdravljenje Abdulmanapa Nurmagomedova, čovjeka koji je odgovoran za toliko svjetskih prvaka u raznim borilačkim vještinama da im ne znamo broja. Istinskog genijalca borilačkih sportova! Jako me ražalostilo ono što sam čuo večeras. Molim se za cijelu obitelj Nurmagomedov."

Pročitajte više