Kladionice im ne vjeruju, ali Finci euforično najavljuju: Možemo dalje!



UNATOČ slabom rezultatom u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka, Finci se i dalje ne žele pomiriti s ispadanjem iz najcjenjenijeg klupskog nogometnog natjecanja svijeta.

Tamošnji mediji donose kako fan stranica HJK-a na Facebooku ovih dana okuplja najviše navijača u povijesti, više od šest tisuća. Nogometne euforija porasla je nakon prve utakmice kada su Finci vidjeli da se sa Hrvatima da igrati, a pogotovo nakon prekrasnog vodećeg gola.

Trener Helsinkija ponudio je sličnu priču na jučerašnjoj press konferenciji, rekli bi se pila naopako.

"Znamo da igramo protiv velike europske momčadi i da će nam biti teško, ali vjerujemo da možemo nešto napraviti u uzvratu. Morat ćemo igrati bolje nego u Helsinkiju. Moramo biti disciplinirani u obrani i više napadati, igrati hrabrije, ali nećemo srljati. Moramo nastaviti vjerovati u sebe ako želimo dobar rezultat", rekao je Rantala.

Što se tiče kladionica i prognoze ishoda večerašnjeg maksimirskog dvoboja, svi su uvjereni kako Dinamo neće imati težak posao. Koeficijent na pobjedu Modrih iznosi svega 1.5, remi s kojim Zagrepčani također išli dalje pak 4.5, dok se pobjeda gostiju valorizira koeficijentom 9.

Na prolaz Dinama u play-off Lige prvaka, što mu donosi automatski plasman u grupe Europa lige u slučaju poraza, koeficijent je 1.01, dok će onaj koji vjeruje u prolaz Finaca na stotinu uloženih kupa dobiti tisuću.

Pročitajte više