Klopp nakon svađe sa Salahom: Pričali smo u svlačionici. To je za mene završena priča

WEST HAM i Liverpool u Londonu su odigrali 2:2 u 35. kolu Premier lige. Domaćin je poveo pogotkom Jarroda Bowena u 43. minuti, Liverpool je okrenuo preko Andrewa Robertsona i autogola u 48. i 65. minuti, dok je za novo izjednačenje i konačan rezultat pogodio napadač West Hama Michail Antonio u 77. minuti.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp napravio je trostruku zamjenu dvije minute nakon drugog primljenog pogotka. Među ostalima, u igru je tada ušla najveća zvijezda Liverpoola Mohamed Salah. Iako još nije ni stupio na travnjak, Egipćanin se očigledno uspio žestoko posvađati s Kloppom, što su kamere snimile. Klopp je komentirao utakmicu i svađu sa Salahom.

"Gotova priča"

"Bilo je moguće da samo jedna ekipa pobijedi u ovoj utakmici, a to smo bili mi jer smo stvorili puno više prilika. Bila je teška utakmica. Mislim da su dečki jako dobro igrali, ali smo primili gol ni iz čega. Vodili smo, ali nismo izdržali. Takva priča je s nama u zadnja četiri tjedna. Dali smo sve od sebe.

Smeta mi kad dižemo ruke u zrak i kad smo razočarani nakon što promašimo dobru šansu. Te šanse su najbliže što možete doći golu. Moramo biti pozitivniji i ponoviti takve akcije. Tako se zabijaju golovi", rekao je trener Liverpoola.

"Ne mogu vam reći što smo Salah i ja izgovorili uz aut liniju. Ali razgovarali smo u svlačionici i za mene je ta priča gotova. Stekao sam dojam da je i za njega. Utrka za naslov prvaka? Ne želim pričati o ostalim utakmicama. Mi smo danas trebali pobijediti. Sad nam ostaje samo pripremiti se za sljedeću utakmicu, to je sve što možemo", zaključio je Klopp.

Pročitajte više