Kroos će šokirati navijače Reala? Njegov potez nakon utakmice ih jako brine

Foto: EPA

NAVIJAČI Real Madrida nadaju se da će Toni Kroos produžiti ugovor s klubom na još jednu sezonu. Španjolska Marca danas, dan nakon plasmana Real Madrida u finale Lige prvaka, raspiruje strah navodeći da je njemački veznjak i legenda kluba možda i odigrao svoju posljednju utakmicu za madridski klub na Santiago Bernabeuu u tom natjecanju.

Kroos je sam isticao da se želi umiroviti u Realovom dresu, ali pod svojim uvjetima, kad će biti na vrhuncu moći. Nedavno je rekao da nije donio odluku o tome što će biti na kraju sezone. Zbog svega toga scene nakon utakmice kojom je Real izborio ogled s Borussijom Dortmund na Wembleyju straše navijače kluba.

Što je taj potez značio?

Oni se pitaju je li posljednja utakmica sezone u Ligi prvaka na Bernabeu i posljednja za Kroosa uopće u tom natjecanju pred domaćom publikom. Razlog navodi Marca koja piše da se 34-godišnji Nijemac, nakon što je Bernabeuu ispraznio vratio na teren, prvo sjeo na klupu, a onda i na travnjak. Nešto kasnije pridružili su mu se supruga i djeca.

Nepoznato je je li Kroos, četverostruki osvajač Lige prvaka i četverostruki osvajač La Lige, samo uživao u trenutku ili se opraštao od stadiona. Španjolski mediji navode da to nije njegovo uobičajeno ponašanje te da ne bi čudilo da razmišlja o odlasku nakon osvajanja španjolskog prvenstva i mogućeg novog trofeja u Ligi prvaka.

Pročitajte više