Macron potvrdio transfer Mbappea? "Radim pritisak na njegov budući klub"

Foto: EPA

KAO DOMAĆIN Olimpijskih igara, Francuska je jedna od 16 reprezentacija koja će nastupiti na nogometnom turniru u Parizu. NA Olimpijskim igrama po običaju nastupaju U-23 reprezentacije, no mogu zaigrati i tri nogometaša starija od toga, a francuski predsjednik Emmanuel Macron želi da jedan od njih bude Kylian Mbappe.

Uz to što se nada da će Mbappe zaigrati na Olimpijskim igrama, Macron je, čini se, svjestan da će francuska zvijezda ovo ljeto promijeniti klub. "Mbappe na Olimpijskim igrama? Nadam se. U svakom slučaju, stavljam maksimalni pritisak na njegov takozvani budući klub", prenosi RMC Sport najnovije Macronove izjave.

Macron je ranije govorio kako je kroz razgovore s Mbappeovim ocem shvatio da Kylian želi igrati na Olimpijskim igrama, no njegov klub mogao bi mu to zabraniti, posebice ako bude član Real Madrida. Real ne pušta svoje igrače u reprezentacije izvan FIFA-inih termina, a Olimpijske igre se održavaju od 24. srpnja do 9. kolovoza, deset dana nakon finala Eura i neposredno prije početka nove sezone.

Pročitajte više