LIGE PETICE

Koeman: Nisam siguran da ću imati miran život nakon zadnjih Messijevih komentara

Foto: EPA-EFE

LIONEL MESSI u velikom intervjuu za katalonski Sport pozvao je na zajedništvo u Barceloni unatoč burnom ljetu.

Klub je njegov odlazak na kraju blokirao i pozvao se na važeću klauzulu od 700 milijuna eura. Tu klauzulu je potvrdila i La Liga, dok je Messi tvrdio da ona ne može biti važeća jer je sezona produljena zbog pandemije koronavirusa, a klauzula se aktivirala sa zadnjim danom šestog mjeseca. Cijeli slučaj bi se vjerojatno morao rješavati na sudu, a Messi nije želio ići tom rutom pa je ostao u Barceloni, barem do sljedećeg ljeta, kada mu ugovor istječe.

Ronald Koeman ne vjeruje da će njegov poziv na zajedništvo biti uspješan.

"Nisam siguran da ću imati miran život nakon Leovih komentara. Nisam siguran jer je uvijek nešto novo u ovom klubu, ali naravno da je jako pozitivno kada kapetan traži zajedništvo, nadam se da ćemo svi biti mirniji u usporedbi s onim što smo prošli zadnjih tjedana."

"Messi živi nogomet"

Kako Koeman planira učiniti Messija sretnim u Barceloni?

"Ne mislim da je to u potpunosti u mojim rukama. Kao trener mislim da moramo napraviti najbolju moguću ekipu koja će mu pomoći da sjaji. Moramo mu pronaći poziciju gdje će imati najbolje izvedbe kao što je uvijek imao za ovaj klub. Messi živi nogomet i želi sve pobijediti, čak i na treningu, radi sve za pobjedu i to je jedini lijek koji će ga učiniti sretnim", rekao je Koeman, a njegove riječi prenosi Goal.com.

U prvoj utakmici nove sezone Messi je startao i zabio penal u 4:0 pobjedi protiv Villarreala.

Pročitajte više