Koliku ocjenu u FIFA-i 18 zaslužuje ovaj sprint Lukakua?

Foto: Getty Images/Guliver Image
 
ROMELU Lukaku proglašen je igračem utakmice između Manchester Uniteda i Chelseaja zahvaljujući pogotku i asistenciji pomoću kojih je njegov klub okrenuo negativan rezultat. Zbog odličnog nastupa izabran je i u FIFA 18 momčad tjedna, a njegova nova kartica ima impresivnu ocjenu 88. Međutim, 24-godišnji napadač Uniteda nije zadovoljan.
 
Na novoj kartici brzina mu je ocijenjena s 85, ali ubrzanje tek sa 77. Lukaku je na Twitteru prozvao EA Sports jer smatra da je njegov sprint u zadnjim trenucima utakmice dokaz kako zaslužuje bolju ocjenu za ubrzanje. Lukaku je zaista pretrčao cijelu obranu Chelseaja, ali tek na samom kraju utakmice, odnosno u sudačkoj nadoknadi.
 
 
Lukaku je samo jedan u nizu nogometaša koji nakon dobrih nastupa željno očekuju reakcije EA Sportsa te kako će se njihove igre odraziti na njihove ocjene u igri. Bez obzira na sve kritike, Lukaku je ove sezone za United zabio 23 pogotka, a tome je dodao i šest asistencija u Premiershipu. S obzirom na to da mu je ocjena za dodavanje 74, iako je iza Pogbe drugi najbolji asistent u klubu, Lukaku možda i ima razloga za nezadovoljstvo. 
 
Manchester United trenutno drži drugo mjesto na tablici s 59 bodova, ali zahvaljujući ljutim rivalima Manchester Cityju, prvenstvo je već završeno.

Pročitajte više