Koln se u siječnju rješava Varvodića

KOLN u zimskom prijelaznom roku namjerava prodati petoricu svojih nogometaša, a među njima je, tvrdi Bild, Miro Varvodić (22).

Koln bi pod svaku cijenu želio zadržati svoju najveću zvijezdu Lukasa Podolskog kojem aktualni ugovor istječe u ljeto 2013. godine. No, napadač njemačke reprezentacije ne želi se više utapati u Kolnovoj prosječnosti, klupskim je čelnicima jasno dao do znanja da želi igrati u momčadi koja se bori za europske kupove. Ne bi li tijekom ljeta uspjeli dovesti nekoliko pojačanja koja bi uvjerila Podolskog u ostanak, u Kolnu su već ove zime odlučili prodati nekoliko igrača koji bi im donijeli kakvu-takvu zaradu, a ujedno im malo rasteretili proračun.

Na transfer-listi su tako, prema pisanju Bilda, veznjak Kevin Pezzoni (22), napadači Alexandru Ionita (22) i Sebastian Freis (26), branič Tomoaki Makino (24) i naš Varvodić.

"Ti su igrači već dobili jasne signale trenera Stalea Solbakkena da na njih više ne računa. Zato je najbolje da ih prodamo i tako uštedimo novac", izjavio je sportski direktor Kölna Volker Finke, dodavši kako zasad nema ponuda za spomenutu petoricu.

''Varvodić je u Kolnu od 2008., a otada je odigrao samo sedam prvenstvenih utakmica. Trener Solbakken preferira juniora Timu Horna. Miri ugovor istječe 2012. Ponude? Nema ih'', piše Bild u zaključku oko hrvatskog golmana.

Pročitajte više