lige petice

Koulibaly o gazdi Napolija nakon kontroverzne izjave: Srećom, samo on tako misli

Foto: Epa

BIVŠI stoper Napolija, a od ovog ljeta nova akvizicija Chelseaja, Kalidou Koulibaly, razočaran je izjavama kontroverznog gazde Napolija Aurelija De Laurentisa kako neće više dovoditi afričke nogometaše i da mu je dosta toga da ih on plaća, a oni igraju za svoje reprezentacije na Afričkom kupu nacija.

"Nećemo više dovoditi afričke nogometaše osim ako ne odustanu od nastupanja na Afričkom kupu nacija. Plaćamo ih, a oni igraju za druge", rekao je De Laurentiis za Wall Street Italy.  Koulibaly je odmah odgovorio bivšem poslodavcu.

''To je njegovo mišljenje. Najvažnije mi je da poštujem svakoga. Kad sam bio u Napoliju, igrao sam i za Senegal. Osvojio sam Afrički kup nacija, kad sam bio tamo. U redu, slažem se da je Napoli bio u problemu kad smo otišli na Kup nacija, ali smo ga osvojili i sretan sam zbog toga. Nisu samo klubovi važni, moramo poštovati i reprezentacije. Ne može netko ovako govoriti o afričkim reprezentacijama'', rekao je Koulibaly pa je nastavio:

''Morate imati respekta kao i prema ostalim reprezentacijama. Kao kapetan Senegala, smatram da se ovako ne smije govoriti o afričkom nogometu, ali poštujem ono što on misli. Ako misli da mu momčad može igrati bez afričkih igrača, to je na njemu. Srećom, nemaju svi u klubu istu ideju kao on. Znam sve tamo, znam navijače i navijači ne razmišljaju tako. To je njegov stav, a ne mišljenje grada i navijača. U Napulju nas poštuju.''

Pročitajte više