Kovač o Bayernu: "Možete spekulirati i dalje"

Foto: EPA

NIKO KOVAČ sve češće puni stupce njemačkih medija. Osim mnogobrojnih hvalospjeva na račun vođenja Eintracht Frankfurta - koji je etiketiran kao jedan od prvenstvenih hitova - bivši hrvatski izbornik spominje se kao potencijalni kandidat za trenersku poziciju Bayern Münchena.
 
Prema pojedinim anketama, izuzetno visoko kotira kao možebitni nasljednik Juppa Heynckesa kojem koncem tekuće sezone istječe ugovor.
 
"Ne moramo razgovarati o Bayernu. Obratili ste se pogrešnoj osobi. Imam ugovor do 30. lipnja 2019. godine. Ako ne bude nepredvidljivih situacija, ugovor ću odraditi do kraja. Možete spekulirati i dalje, ali najbolje je da se obratite Bayernu", kategorično je za njemački sportski magazin Kicker izjavio Niko Kovač koji je isključivo koncentriran na Eintracht Frankfurt. 
 
"Imamo jedinstvenu prigodu da se plasiramo u Ligu prvaka ili Europa ligu. Također, u polufinalu smo njemačkog kupa. Vidjet ćemo", tajnovito je poručio Niko Kovač, metodičan i pedantai trener kojeg mnogi percipiraju jednim od nadolazećih stratega Bayern Münchena.

Pročitajte više