Kraj azijske avanture, Ante Erceg potpisao za novi klub

Twitter / Brondby

BIVŠI napadač Hajduka Ante Erceg završio je avanturu u Al Ahliju te je potpisao za danski Brondby.

Erceg se nije najbolje snašao u Dubaiju, gdje je došao u siječnju iz Splita. Nakon samo pet mjeseci, pronašao je novu destinaciju.

Ante je bio najbolji igrač Hajduka, a ponudu koja mu je došla jednostavno nije mogao odbiti. U Dubaiju je potpisao za 1,2 milijuna eura po sezoni, a hvalio se da je od kluba dobio skupocjeni Lamborghini. No tome je došao kraj pa će tako 28-godišnji napadač karijeru nastaviti u redovima danskog prvoligaša.

Ovu vijest potvrdila su oba kluba na svojim službenim stranicama, a Erceg je potpisao ugovor na četiri godine kao slobodan igrač.

"Antu Ercega temeljito pratimo već godinu dana pa znamo što dobivamo. Osjetili smo i na svom tijelu kako je Ante ubojit napadač prošlo ljeto, vrlo je agresivan i brz te ima dobru završnicu. Nakon dviju utakmica protiv Hajduka, pregovarali smo oko njegovog dolaska, no ekonomski nije bilo pogodno za nas. Sada je došao kao slobodan igrač, što znači kako ne bi bio ovdje da to nije želio", poručili su iz danskog kluba.

Brondby je Ercegu prošle zime nudio 400 tisuća eura po sezoni, no on je to odbio te je odlučio otići u Emirate, a iznos sadašnje plaće nije poznat.

Hajduk je prošle sezone u trećem pretkolu Europa lige s ukupnih 2:0 izbacio Brondby, a oba gola svom sadašnjem klubu zabio je upravo Ante Erceg.

Pročitajte više