TRANSFERI

Kramarić komentirao glasine da napušta Hoffenheim: Nisam pod pritiskom

Foto: EPA

TURSKI Fotospor prije tjedan dana pisao je da bi Andrej Kramarić uskoro bi mogao promijeniti igračku sredinu i napustiti Hoffenheim, u kojem je postao najbolji strijelac u povijesti kluba.

Hrvatski napadač postao je želja turskog velikana Fenerbahčea nakon što uprava nije na dolazak uspjela nagovoriti Papissa Cissea iz Alanyaspora. 

Trener Ersun Yanal vidi Kramarića kao idealnu napadačku opciju kada je u pitanju igranje na krilnoj poziciji i želi iskoristiti novonastalu situaciju u njemačkom klubu kako bi ga doveo za što manje novca. 

Ne osjeća pritisak

Cijelu situaciju danas je komentirao i Kramarić u intervjuu za Kicker, u kojem je govorio o svom statusu u Hoffenheimu nakon što je Hoffenheim nedavno iz Seville za 12 milijuna eura doveo Munasa Dabbura, 27-godišnjeg izraelskog napadača te tako navijestio da bi netko od preostalih napadača mogao napustiti klub.

"Igram u jako ligi i jako sam zadovoljan u Hoffenheimu bez obzira na to što se ne radi o jednom od najvećih klubova na svijetu. Svaki nogometaš želi igrati za najbolje, ali ja nisam pod pritiskom da pod svaku cijenu moram otići", rekao je Kramarić pa dodao:

"Dokazao sam koliko mogu i dosegao određeni status u posljednjih nekoliko godina. Naravno, želim više. S Hoffenheimom, ali i s Hrvatskom. Ako dobijem priliku za više, prihvatit ću ju", zaključio je Kramarić. 

Pročitajte više