ČETIRI KAFIĆA

Kranjčar: Hajduk zaslužuje puno više! Splićani, vratite ga na pravo mjesto

Foto: Pixsell

HUMANITARNI turnir Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović i ove godine se održava u Splitu na Gripama. To je 17. izdanje turnira koji okuplja poznata imena hrvatskog nogometa.

U prvom polufinalu Tennis je slavio protiv Camela 5:0, a za Camel su igrale legende hrvatskog nogometa poput Nike Kranjčara, Marija Stanića i Ivana Klasnića, dok je za ekipu Tennisa igrao igrač Hajduka Josip Juranović koji je zabio čak tri gola.

>VIDEO Niko Kranjčar "zapalio" Split: Pogledajte kako su ga dočekali

Niko Kranjčar je nakon 13 godina zaigrao pred splitskom publikom i dobio ovacije Gripa, a iako njegova momčad nije ušla u finale, Kranjčar je na upit organizatora pristao igrati u finalu za Kauri, kao i Ivan Klasnić za Tennis.

Kranjčar je nakon utakmice odgovarao na pitanja novinara.

Splitska publika?

"To je uzajamno poštovanje, oduvijek sam priznavao i odavao počast ljudima u Dalmaciji i Splitu za podršku koju sam dobivao kad sam došao iz Dinama u Hajduk."

Kako ide ova tranzicija nakon igračke karijere?

"Predivno, odlično, ne moram pričati za novine, znaš kako je to dobro."

Je li ti fali nogomet?

"Ne, igram ga tri puta tjedno s prijateljima i nikad sretniji."

Danas je Boxing Day u Engleskoj, pratiš li englesku ligu?

"Ne, slabo. Mogu ti javiti zadnjih sedam rezultata mog hakla u Zagrebu", odgovorio je Kranjčar uz osmijeh na pitanje novinara.

To je to s nogometom?

"Pa da", kratko je odgovorio Kranjčar.

Rezultati Dinama ove sezone?

"Mislim da je veliki rezultat, Bjelica ih je super posložio, gledao sam dvije utakmice, nisam previše, ali zaslužili su taj rezultat i čestitam im."

Hajduk?

"Žal, jedna velika žal. Mislim da Hajduk zaslužuje puno više. Nisam gledao, ne mogu komentirati, tu gdje Hajduk je siguran sam da mu nije mjesto. Trebaju se svi ljudi u Splitu skupiti i vratiti Hajduk na pravo mjesto", završio je Kranjčar.

Niko Kranjčar u Splitu:

Ovacije Gripa za Kranjčara:


Ivan Klasnić:

Pročitajte više