EURO 2020

Kreće nogometna euforija: Osvoji potpisani dres reprezentacije

Foto: HT

EUROPSKO nogometno prvenstvo je službeno počelo, a ove nedjelje na rasporedu je utakmica Hrvatske protiv Engleske na kultnom Wembleyju. Vatreni će u dvoboju protiv svog rivala, koji ove godine ima i ulogu domaćina, trebati jaku podršku svojih navijača.

Ako i ti uživaš u nogometnoj euforiji i voliš navijati za našu reprezentaciju, sada je prava prilika da pokažeš svoje umijeće i pritom osvojiš vrijedne nagrade.

Dođi na Virtualni stadion i sudjeluj u najluđem navijačkom podvigu - stvaranju najduže navijačke pjesme na svijetu. Svi koji se na virtualnom stadionu snime kako navijaju uz refren neslužbene navijačke himne hrvatske nogometne reprezentacije „Igraj, moja Hrvatska”, popularnih Zaprešić Boysa, dobit će svoje virtualno sjedalo i ući u “bubanj” za osvajanje super nagrada.

Svaki dan se za najoriginalniji video dijele Samsung Galaxy Buds bežične slušalice, dok najbolji navijački video tjedna osvaja Samsung 4K Smart TV. Autori videa koja se najviše svide našim reprezentativcima osvajaju PlayStation 5 i potpisani dres reprezentacije. Drugim riječima, imaš priliku da baš tvoj navijački video osobno pogleda Luka Modrić ili Šime Vrsaljko i dodijeli mu
vrijednu nagradu.

Sam proces snimanja je vrlo jednostavan, možeš odabrati između dvije opcije - pjevanja refrena u karaoke stilu, uz glazbenu pratnju ili ćeš pokazati navijački talent uz lip sync opciju videa i pjevanje Zaprešić Boysa.

Snimiti se možeš sam, s frendovima, obitelji, kućnim ljubimcem ili kolegama, a kako izgledaju prijave najbržih navijača provjeri na www.virtualnistadion.hr.

Pročitajte više