LIGA PRVAKA

Kroos: Ancelotti je nas starije igrače pitao koga da uvede u igru

Foto: EPA

REAL MADRID osigurao je nastup u finalu Lige prvaka pobjedom 3:1 protiv Manchester Cityja nakon produžetaka. Pogodak je za Manchester City zabio Mahrez u 73. minuti, no Real je preokrenuo u samoj završnici. Rodrygo je u 90. minuti zabio prvi gol, a samo minutu kasnije i drugi gol Reala. U produžecima je Karim Benzema zabio gol za 3:1 i tako osigurao finale protiv Liverpoola na Stade de Franceu 28. svibnja.

Nakon utakmice oglasio se nogometaš Reala Toni Kroos. Njemački je reprezentativac igrao do 68. minute, kad ga je zamijenio dvostruki strijelac Rodrygo. "Mislim da smo ispadali 26 puta ove sezone iz Lige prvaka i 26 puta smo se vraćali. Teško mi je objasniti što se dogodilo na kraju utakmice", rekao je Kroos nakon utakmice kroz smijeh pa dodao:

"Ancelotti je pitao nas starije igrače koga bismo trebali mijenjati u produžecima. To samo pokazuje najbolje kakav je trener i zašto toliko dobro vodi momčad. Trener je promijenio sustav u odnosu na prvu utakmicu. Igrali smo s dva zadnja vezna kako bismo smanjili prostor u sredini i uspjelo je."

Pročitajte više