Lige petice

Kroos bijesan na suca: Utjecao je na borbu za titulu

Foto: JuanJo Martin/EPA-EFE

TONI KROOS osvrnuo se na suđenje u 35. kolu La Lige, kada je Real odigrao 2:2 sa Sevillom. Kroos smatra da je Real oštećen i da će zbog toga ostati bez titule.

Podsjetimo, u 74. minuti utakmice pri rezultatu 1:1 sudac Martinez Munuera dosudio je kazneni udarac za Real. Ipak, poništio je tu odluku jer je ranije Eder Militao prvobitno igrao rukom u svom šesnaestercu pa je penal dobila Sevilla. Rakitić ga je realizirao, a Real je do kraja utakmice uspio samo izjednačiti na 2:2.

Da je Real pobijedio taj susret, sad bi imao jednak broj bodova kao Atletico, ali bi zbog boljeg međusobnog omjera bio na prvom mjestu. Po završetku utakmice kod suca je protestirao i Zidane.

"Rijetko prosvjedujem kod sudaca, ali nisam se slagao s njihovim odlukama. Imao sam osjećaj da smo oštećeni. Ni Zizou se ne žali često na odluke sudaca, no to što mu je prišao na kraju utakmice, dokaz je da i on smatra da smo oštećeni. Ja mislim da je to greška koja je imala ozbiljan utjecaj u borbi za titulu. Bijesan sam zbog toga", rekao je Kroos.

Realu preostaje samo nadati se da Atletico neće pobijediti u zadnjem kolu kod Valladolida. Ako Atletico kiksa, a Real pobijedi Villarreal, prvak će biti upravo Real. Kroos neće moći pomoći svom klubu u zadnjem kolu jer je zaražen koronavirusom.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više