Krovinović: Već smo se upisali u povijest, sad želimo još više

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HAJDUK se jučerašnjom pobjedom 5:0 plasirao u polufinale SuperSport Hrvatskog kupa. U utakmici igranoj na Poljudu, domaćin je bio uvjerljiv protiv Varaždina, a golove za visoku pobjedu postigli su Ismael Diallo, Filip Krovinović, Laszlo Kleinheisler, Josip Elez i Marko Livaja.

Krovinovićev gol bio je posebno lijep. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena izborio je slobodni udarac na 20-ak metara od vrata s desne strane, sam se prihvatio izvođenja te prebacio živi zid i zatresao mrežu gostujuće momčadi.

"Ne bih rekao da smo otpustili kočnice"

"Nema skrivanja, nema laganja, imali smo loš ulazak u prvo poluvrijeme, pogotovo do 20. minute. Varaždin je imao jako dobre prilike, nisu ih iskoristili, ali to je tako u nogometu, kad ne zabiješ, kasnije primiš gol. Htio bih pohvaliti našu momčad, bez obzira na taj lošiji ulazak u utakmicu, zabili smo za 1:0, zatim smo u pravo vrijeme postigli drugi pogodak. Zaslužena pobjeda, sada treba samo tako nastaviti", rekao je Krovinović i dodao:

"Ne bih rekao da smo otpustili kočnice. Loš ulazak, Varaždin je dobra ekipa. Mi smo nešto pokušavali u prvom dijelu, ali oni su imali prilike. To je tako u nogometu. Na kraju se piše samo rezultat i prolazak dalje."

"Pritisak je uvijek velik"

Krovinović je za svoj gol rekao da je bio lijep i da se nada da će takvih biti više, a onda odgovorio i na pitanje o pritisku.

"Pritisak je uvijek velik, ali mi smo toga svjesni. Zato smo došli da se upišemo u povijest. Već jesmo, želimo još više. Na tome radimo, živimo za to."

Sljedeću utakmicu Hajduk igra protiv Istre.

"Znamo da će u subotu biti još veći pritisak jer je prvenstvena utakmica, ali idemo na tri boda. Poštujemo, ali moramo gledati samo sebe. Ova momčad je napravila velike stvari, mislim da može još veće. Sve je otvoreno, sve je bod, ima još 12 utakmica. Bit će tu još gubljenja bodova. Treba biti miran i dati sve od sebe", zaključio je.

Pročitajte više