NBA

Kyrie Irving vraća se u Netse. Otkriveno zbog kojih ga osobnih razloga nije bilo

AP Photo/Adam Hunger/Guliver

KAD SU Brooklyn Netsi prošlog tjedna objavili da Kyrie Irving ponovno neko vrijeme neće biti uz momčad zbog privatnih razloga, ta je informacija pokrenula nove rasprave o njegovoj profesionalnosti i svojevoljnom ponašanju.

Irving je na početku sezone također bio uzeo slobodno zbog privatnih razloga te propustio sedam utakmica, a u tom je razdoblju procurila snimka na kojoj se zabavlja na sestrinom rođendanskom partyju.

Internet se zabavlja kalkulacijama

Ovaj put glasine su išle u istom smjeru, navijači su zbrojili dva i dva i zaključili da je ovaj put odlučio proslaviti vlastiti rođendan, koji je bio 23. ožujka.

A zatim se njujorški novinar javio s ekskluzivnom informacijom:

"Rečeno mi je da Kyrie Irving i njegova zaručnica očekuju bebu i da zato nije putovao s momčadi na turneju po Zapadu", objavio je.

Irving je propustio tri utakmice, ali trener Steve Nash sinoć je objavio da će u ponedjeljak biti u sastavu za utakmicu protiv Minnesote, a na njoj bi mogao debitirati LaMarcus Aldridge, sedmerostruki All-Star igrač koji je potpisao za Netse nakon raskida ugovora sa San Antonio Spursima.

Netsi su trenutačno drugi na Istoku s omjerom 31-15, ali osjetno su lošiji kad nema Irvinga. U 15 utakmica koje je propustio imaju omjer 9-6.

Pročitajte više