Labbadia: Ozljede Petrića i Guerrera nas mogu skupo koštati

TRENER nogometaša HSV-a Bruno Labbadia izrazio je veliko zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima kluba, ali i zabrinutost zbog ozljeda koje su zaradili njegovi glavni aduti.

Labbadia je, podsjetimo, ostao bez obje poluge napadačkog dvojca. Najprije je Paolo Guerrero potrgao križne ligamente, a na posljednjoj je utakmici u Bundesligi, protiv berlinske Herthe, desni gležanj ozlijedio i hrvatski reprezentativac Mladen Petrić. Obojica su, prema svemu sudeći, izgubljena do kraja jesenskog dijela prvenstva.

"Takve nas ozljede mogu koštati puno bodova, a o tome će ovisiti hoćemo li završiti treći, peti ili sedmi", požalio se Labbadia u razgovoru za Welt am Sonntag.

Unatoč ozljedama klupski je direktor Bernd Hoffmann najavio kako HSV tijekom zimskog prijelaznog roka neće dovoditi značajnija pojačanja.

Klub sa sjevera Njemačke nakon osam je kola Bundeslige neporažen i nalazi se na drugome mjestu sa šest pobjeda i dva remija, a identičan skor ima i prvoplasirani Bayer iz Leverkusena.

"S obzirom da smo imali najkraće pripreme od svih, izvanredno je što smo dosadašnji dio sezone odradili tako dobro. Imamo 20 bodova iz osam utakmica, to je idealno", dodao je Labbadia koji je ovo ljeto stigao u Hamburg upravo iz Bayera.
 

Pročitajte više