Labrović: Razočarani smo, bili smo bolji od Dinama. Vrijeme je da im se revanširamo

Foto: Marko Lukunic /PIXSELL

DINAMO je nevjerojatnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a sinoć na Rujevici pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva. Rijeka je povela golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti, a Dinamo je do pobjede došao golčinom Brune Petkovića u 75. i lijepim golom Arbera Hoxhe u 89. minuti. 

Dinamo do pogotka Petkovića nije imao nijedan udarac prema vratima, no Modri su još jednom pokazali da su klasa za SHNL i s ova tri boda došli na koračić do obrane titule. Naime, do kraja ima svega tri kola, a Modri imaju +4. Također, u slučaju da do kraja obje ekipe završe s istim brojem bodova, prvak bi bio Dinamo zbog boljeg međusobnog omjera, a i Dinamov raspored do kraja je ipak nešto lakši od Rijekinog. 

"Razočarani smo mi igrači, dominirali smo cijelu utakmicu, bili smo bolji, kvalitetniji, ali rezultat to ne pokazuje. Dok postoji matematička šansa, nećemo odustati, a tu je i Kup", rekao je jutro poslije derbija kapetan i golman Rijeke Nediljko Labrović za Radio Rijeku pa nastavio:

"Majstorija Petkovića, pa je i Hoxha jako dobro pogodio, bili su mirniji, takvi protivnici znaju iskoristiti prostor, a mi smo trebali biti mirniji u nekim situacijama. No treba biti ponosan na sve što smo napravili i kako smo igrali jučer."

Rijeka i Dinamo će igrati i u finalu Kupa. Labrović smatra da je to šansa za trofej.

"Svaku utakmicu ćemo ući jako da se odužimo navijačima na podršci cijele sezone, to je najmanje što možemo učiniti. Teško je reći hoće li Dinamo biti manje napaljen na Kup, svi želimo osvojiti nešto, sumnjam da će tenzije i emocije biti manje. A Rijekina motivacija može biti veća iako ni u ovoj utakmici nije manjkalo motiva. Vrijeme je da im se revanširamo", poručio je golman Rijeke.

Pročitajte više