LIGE PETICE

Lampard najavio utakmicu s West Bromwichem. Bilićevu momčad nije ni spomenuo

Foto: EPA

WEST BROMWICH ALBION sutra od 18:30 dočekuje Chelsea na svom Hawthornsu u utakmici 3. kola engleskog Premiershipa, a susret je najavio trener Chelseaja Frank Lampard.

"Mendy sutra neće početi kao novi golman, imao je jako dug tjedan i nije stigao puno trenirati. Jučer je tek doletio u London, mora se malo prilagoditi momčadi. Ne očekujem ni nekakve odlaske u ovom prijelaznom roku, Rudiger i Jorginho su naši igrači i tako će ostati. Ima puno glasina, ali ništa što bi bilo konkretno. Imamo puno igrača, ali zasad svi ostaju naši, kad napravimo selekciju, onda ćemo znati više", rekao je Lampard na početku presice pa se osvrnuo na pisanja o interesu Chelseaja za Declana Ricea:

"Ponovno, to su samo glasine, ne mogu pričati o tome. Neću spekulirati ni o čemu, dosad to nisam radio i tako ću nastaviti."

Otkrio je na koga ne može računati

Chelsea u utakmicu s West Bromom ulazi kao veliki favorit, ali će mu ipak nedostajati neka velika imena. Lampard je otkrio o kojim se točno igračima radi.

"Neće biti Pulišića jer nije spreman, a nastupiti neće ni Hakim Ziyech. Obojica treniraju s nama, to su dobre vijest, ali još tjedan ili dva neće biti u konkurenciji za utakmice. Thiago Silva i Ben Chilwell su dovoljno spremni da nastupe, ali moram uzeti u obzir da imamo više utakmica u malom vremenskom periodu pa ću ih vjerojatno štedjeti", rekao je Lampard pa se osvrnuo na stanje s koronavirusom:

"Svi smo svjesni da situacija trenutno nije idealna. Nije dobro ni za navijače, ni za klubove, ni za nas na terenu, ali takvo je stanje i moramo ga prihvatiti. To je novo normalno, nama ostaje samo da radimo najbolje što znamo i izguramo sa što bolji rezultatima kroz ovaj teški period."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više