Koronavirus

Lazio u problemima s koronavirusom. Na utakmicu Lige prvaka putuje samo 13 prvotimaca

Foto: EPA

IAKO se prvotno pojavila vijest kako je na posljednjem treningu Lazija zbog koronavirusa odsutno bilo osam igrača, njih čak 11 nije otputovalo na utakmicu protiv Club Bruggea u Ligi prvaka.

Talijanski klub nije potvrdio vijest, ali talijanski mediji pišu kako na put nisu krenuli Ciro Immobile, Luis Alberto, Thomas Strakosha, Andreas Pereira, Lucas Leiva, Manuel Lazzari, Danilo Cataldi, Luiz Felipe, Armini, Djavan Anderson i Gonzalo Escalante.

Inzaghi je na put poveo pet juniora

Od ranije su u redovima Lazija ozlijeđeni Stefan Radu i Senad Lulić, a momčadi bi se u srijedu ipak mogao pridružiti Andreas Pereira. Mediji koji su bili na aerodromu Fiumicino u Rimu za vrijeme polaska Lazija u Belgiju vidjeli su 18 igrača koji se ukrcavaju u avion. Ipak, samo njih 13 su prvotimci, a ostalo juniori.

Zabrinutost zbog manjka igrača u momčadi je pokazao trener Lazija Simone Inzaghi, čija je momčad pred samo tri dana odigrala utakmicu protiv Bologne u Serie A.

Lazio je u prvom kolu Lige prvaka svladao Borussiju (D)

"Moramo se izdići nad ovu situaciju. Najveći problem je što nećemo moći rotirati. Imat ću jako malo zamjena, ali takva je situacija i moramo ići dalje", kazao je Inzaghi, čija je momčad u prvom kolu Lige prvaka slavila protiv Borussije Dortmund s 3:1.

Club Brugge je u gostima bio bolji od Zenita s 1:2.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više