Legenda Celtica: Juranović je bio grozan! A navodno ga žele Chelsea i Barcelona

Foto: Profimedia, EPA

JOSIP JURANOVIĆ je u ponedjeljak prvi put nastupio za Celtic nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. Odmah je dobio najteži mogući zadatak jer je njegov klub igrao protiv Rangersa u velikom Old Firm derbiju. Juranović je bio na klupi, ali je već u 21. minuti morao ući zbog ozljede Grega Taylora, pa je igrao više nego što je bilo planirano.

Legenda Celtica: Juranović je zbilja bio grozan

Utakmica je na kraju završila podjelom bodova (2:2), a mnogi nisu zadovoljni predstavom hrvatskog reprezentativca. Posebno je razočaran bio Chris Sutton, legenda Celtica. "Juranović će ovako teško zadiviti skaute", napisao je na Twitteru, dok je za BBC, čiji je analitičar, rekao:

"Juranović, koji je igrao u polufinalu Svjetskog prvenstva, izgledao je kao da je tjednima išao po zabavama. Bio je užasan, povezuje ga se s Barcelonom i Chelseajem, a vi gledate ovo i mislite: 'Kvragu, kako je on ovo odigrao.' Zbilja je bio grozan."

Juranović je bio odličan na Svjetskom prvenstvu u Kataru i svojim igrama je privukao pažnju brojnih europskih klubova. Između ostalih, povezivalo ga se upravo sa spomenutima Barcelonom i Chelseajem, ali i Manchester Unitedom.

 

Pročitajte više