Legenda Reala izgubila živce: "Ne bismo morali ni igrati produžetke da nas sudac nije ovako oštetio"

Screenshot (Youtube)

CIJELI nogometni svijet šokiran je suđenjem na utakmici Reala i Bayerna (4:2) u četvrtfinalu Lige prvaka. Mađarske suce predvođene Kassaijem žestoko su napali igrači Bayerna i sportska javnost, a o Realu se ponovno piše kao o povlaštenom klubu.
 
Guti, umirovljeni španjolski nogometaš i legenda Reala, nije mogao više trpjeti kritike madridskog kluba i odlučio se kratko oglasiti. Smatra da je Real oštećen pri rezultatu 1:1, odnosno da je Bayern gol koji je odveo utakmicu u produžetke zabio iz zaleđa.
 
"Uvedite napokon tu videotehnologiju da Real više ne bi morao igrati bespotrebne produžetke", poručio je Guti bijesnim zaljubljenicima u nogomet koji su se obrušili na suca i Real.
 
I zaista, izgleda da je Bayern u Madridu do vodstva autogolom Sergija Ramosa stigao nakon malog zaleđa Roberta Lewandowskog poslije proigravanja Thomasa Mullera. 
 
Nakon tog gola Kassai je pogriješio što je isključio Bayernova Artura Vidala, a u produžecima je Cristiano Ronaldo zabio dva gola iz zaleđa i izbacio Bayern iz Lige prvaka. Međutim, kao što Guti kaže - produžetaka i tih pogrešaka vjerojatno ne bi ni bilo da je pomoćni sudac u ovoj situaciji podigao zastavicu...
 

Pročitajte više