Legendarni australski tenisač o svom sunarodnjaku: On je Donald Trump u tenisu

Foto: Guliver Image/ Getty Images

LEGENDARNI australski tenisač Pat Cash nije mogao sakriti oduševljenje prema talentu svog sunarodnjaka Nicka Kyrgiosa, ali je istaknuo i da od 23-godišnjeg tenisača očekuje daleko ozbiljnije ponašanje na teniskom terenu i izvan njega.

Kyrgios, koji je u vezi s Australkom hrvatskih korijena Ajlom Tomljanović, i dalje je na glasu kao jedan od najboljih mladih tenisača iako posljednjih sezona više pažnje privlači svojim kontroverznim izjavama i ispadima, nego rezultatima na teniskim terenima.

"Nick je nevjerojatno talentiran, bez obzira na to sviđa li vam se njegova osobnost ili ne. Zbog svega što pokazuje na teniskom terenu, nemoguće je da skinete pogled s njega. Pomalo me podsjeća na Donalda Trumpa, zar ne? Samo u tenisu. Na osnovu svega što kaže, možete pomisliti da je idiot. Ali zapravo je sposoban za toliko toga. Ponekad se pitam zašto ne može biti i normalan uz sve to", kazao je Cash.

Australac grčkih korijena će u prvom kolu Australian Opena igrati protiv Miloša Raonića. Najbolji rezultat na prvom Grand Slamu sezone ostvario je 2015. godine kada je ga je u četvrtfinalu zaustavio Andy Murray.

Pročitajte više