Legende pljeskom dočekale Gvardiolovo javljanje. Uslijedilo je pitanje na hrvatskom

Screenshot: Twitter

JOŠKO GVARDIOL bio je strijelac lijepog gola u remiju Manchester Cityja kod Real Madrida u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. Hrvatski reprezentativac zabio je posljednji gol Cityja na utakmici koja je završila 3:3 i čiji će uzvrat biti odigran za sedam dana u Manchesteru. Nakon susreta javio se u studio CBS-a.

U tom studiju su redovito bivša nogometašica Kaite Abdo te legende Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards, koji duhovitim komentarima i međusobnim podbadanjima zabavljaju gledatelje. Smijeha nije manjkalo niti nakon jučerašnje utakmice na Santiago Bernabeuu.

Pljesak za Gvardiola, pitanje na hrvatskom i smijeh

Gvardiol se pojavio pred kamerom, a legende su ga dočekale pljeskom nakon sjajne izvedbe protiv Reala. Onda je riječ preuzeo Richards, ikona Cityja. Ovaj bivši desni bočni igrač proveo je u klubu s Etihada čak 10 godina. U Cityju je 2005. počeo seniorsku karijeru i za njega igrao sve do 2015.

U međuvremenu je bio jednu sezonu na posudbi u Fiorentini, a karijeru je završio u Aston Villi 2019. S Manchester Cityjem je osvojio dvije Premier lige te po jedan FA i Liga kup. Za Englesku je odigrao 13 utakmica.

Dolazak Gvardiola dočekao je pitanjem na hrvatskom jeziku. "Kako si?" rekao je Richards, od Gvardiola dobio "dobro je" na hrvatskom, a onda i nastavak rečenice na engleskom jeziku u kojem je pitao Richardsa kako se on osjeća. "Dobro je, dobro, dobro, dobro", odgovorio je Richards i nasmijao sebe i legende u studiju.

Pročitajte više