Leko o novom igraču Hajduka: Kad ga je netko gledao? To nije pitanje za mene

Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

HAJDUK u nedjelju od 17:10 gostuje u Puli kod Istre 1961 na stadionu Aldo Drosina u sklopu 19. kola Supersport HNL-a. Utakmicu je na današnjoj konferenciji za medije najavio trener Hajduka Ivan Leko. "Svaki ozbiljan klub je organiziran tako da se zna što radi. Svaki klub ima predsjednika, sportskog direktora, skaute... Nadam se da će nam pomoći. Kad ga (novog igrača Yassinea Benrahoua, op.a.) je tko gledao, to nije pitanje za mene", rekao je Leko na početku pa dodao:

"Protiv Istre nam je na raspolaganju slična skupina igrača kao protiv Šibenika. Nema Chide, ulazi Emir Sahiti. Nama su pripreme svaki dan. Znamo da smo dobri, da imamo puno prostora za napredak." Šef struke Hajduka odgovarao je i na pitanja novinara, izdvojili smo najzanimljivije odgovore.

Ide li Benrahou na put?

Nadam se. Vidjet ćemo danas u kakvom je stanju. Nastojat ćemo ga što prije priključiti da upozna način igre. Nadam se da će nam pomoći da budemo bolji.

Koje su njegove mane, a koje vrline?

Skauting radi svoje, imamo informacije o profilima igrača, što nam treba da budemo bolji. Očekujemo kvalitetu u ofenzivnom dijelu, kvalitetu zadnjeg pasa i ključnih dodavanja. U nogometu se zbrajaju asisti i golovi. Tu očekujemo najveći doprinos našeg novog igrača.

Može li Hajduk na isti način igrati kod kuće i na gostovanjima?

Nogomet je 11 na 11. Što si mirniji i što manje gubiš fokus na ostale stvari poput suca, protivnika, vremena, to si bolji. Nastojat ćemo igrati svoj nogomet i kod kuće i vani.

Pročitajte više