L'Equipe: Juventus želi Tudora

Foto: EPA

IGOR TUDOR ove sezone ostvaruje odlične rezultate s francuskim Marseilleom, a čini se da je privukao pozornost svog bivšeg kluba Juventusa. Kako piše ugledni francuski sportski list L'Equipe, nakon izvjesnog odlaska Allegrija Juventus će krenuti po Tudora.

"Nekadašnji igrač i pomoćni trener Stare dame ostao je u dobrom sjećanju u Torinu. Ako Allegri napusti klub na kraju sezone, Tudor će biti Juventusova meta", piše L'Equipe. Kao igrač u Juventus je stigao 1998. godine, a otišao 2007. Vratio se kao pomoćni trener u stožeru Andree Pirla 2020. te ostao godinu dana.

Slično su pisali i talijanski mediji

Tudor je još prije mjesec dana bio u kombinacijama za klupu Juventusa. Glasine su krenule od talijanskih novinara, a hrvatski je trener u svom stilu komentirao: "Vjerujete li vi stvarno u sve što novinari pišu? Neću to komentirati. Iz iskustva znam da je puno vijesti izmišljeno."

Marseille je uspio neko vrijeme ugroziti nedodirljivi PSG u francuskom prvenstvu, no izvjesno je da će sezonu završiti na drugom ili trećem mjestu. Šest kola prije kraja ima 67 bodova, osam manje od Parižana. Prijeti im Lens, koji je na trećem mjestu sa 66 bodova.

 

Pročitajte više