Liječnik Portsmoutha optimističan: Niko bi se trebao brzo vratiti na teren

ČINI se da ozljeda Nike Kranjčara ipak nije toliko ozbiljna, barem ako je suditi po njegovom treneru Paulu Hartu. Rengenska snimka je pokazala kako naš veznjak nije pretrpio težu ozljedu na utakmici s Boltonom pa se strateg Portsmoutha nada da će ga uskoro imati na raspolaganju.

Niko je stradao u 77. minuti subotnjeg dvoboja 33. kola Premiershipa na Fratton Parku protiv Boltona, u kojem su domaći nogometaši golom Kanua slavili minimalnu 1:0 pobjedu.

Nije izdržao lijevi gležanj, i to nakon uklizavanja Gavina McCanna u 77. minuti. Zasad se pretpostavlja da je uganuo gležanj i oštetio ligamente. Točna će se dijagnoza znati u ponedjeljak tijekom poslijepodneva

"Niko izgleda mnogo bolje i vjerojatno će se brzo vratiti na teren. On se brzo oporavlja od ozljeda i ima pozitivan stav. Jako nam je važan jer je ključni dio u našim planovima", kaže Hart.

Još se ne zna koliko će dugo Niko izbivati s terena i je li možda ova sezona za njega završena, ali je sigurno da neće igrati u srijedu protiv Manchester Uniteda.

"Nitko ne voli kad mu se ozljeđuju najbolji igrači. U uvjetima skromnoga igračkog kadra, kakav je naš, svaki je nogometaš ekstremno važan. Dobro je što barem imamo raznovrsne igrače koji mogu ući u igru i nadomjestiti one najbolje", rekao je menadžer Nike.

Liječnik Portsmoutha Nigel Sellars također se nada da će se Kranjčar brzo vratiti.

"Čini se da je samo riječ o lakšoj i da se Kranjčar brzo vratiti. Ozljeda mekog tkiva ne uvjetuje dug oporavak", rekao je liječnik Mornara.

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više