Hajduk

Livaja: I da sam htio otići, ne bih mogao zbog navijača

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

HAJDUK je danas obradovao navijače objavom da Marko Livaja ostaje u klubu. Hajduk i 27-godišnji napadač dogovorili su produženje ugovora do ljeta 2024. godine.

Livaja se na Poljud vratio u veljači ove godine, od tada je odigrao 17 službenih utakmica te pritom postigao sedam pogodaka i upisao osam asistencija. Odmah je postao miljenik navijača koji su ga posljednjih tjedana molili da ne napusti klub.

"Prije svega želim zahvaliti svim navijačima, od kada sam došao, a posebno u posljednjih mjesec dana, prema meni i mojoj obitelji emitirali ste toliko pozitivne energije, bezbroj poruka podrške, odobravanja i želja za mojim ostankom. Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće uz sve ovo što ste napravili. Od samog početka moja želja je bila da ovdje pokušam napraviti nešto što će se pamtiti. Mislim da imamo još nedovršenog posla i drago mi je što zajedno idemo u borbu za najviše ciljeve", poručio je Livaja nakon potpisa ugovora. 

Iz kluba su zahvalili navijačima na kampanji #livajaostani.

"Ovo je jako važan dan za klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo. Hvala i posredniku koji je asistirao u ovom poslu Vincenzu Cavalieriju. Hvala i svim navijačima koji su sudjelovali u kampanji #LivajaOstani, čime su odigrali vrlo važnu ulogu u njegovoj odluci. Sada nastavljamo zajedno, spremni za nove izazove i borbu za trofeje", rekao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius. 


 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Pročitajte više