FILIP HRGOVIĆ

Ljudi se smiju boksačkom treneru koji vrijeđa Hrgovića: Samo se sramotiš

Foto: Igor Kralj via Guliver

U KASNIM večernjim satima četvrtka potvrđeno je da će se Filip Hrgović (12-0) boriti s Amerikancem Michaelom Hunterom (19-1-1). Datum borbe još nije poznat, ali je poznato da će onaj tko pobijedi u ovom meču dobiti priliku za naslov prvaka po IBF organizaciji. Tamo će pobjednika čekati bolji između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja.

Ne sviđa se to svima.

Nelson negoduje

U skupinu takvih spada Billy Nelson. Radi se o treneru koji razvija karijere nekolicine boksača među kojima je i Martin Bakole. Upravo njega Nelson je htio suprotstaviti Hrgoviću, pa nakon neuspjelog pokušaja negoduje.

Nedavno je Nelson o tom meču govorio kao o spektaklu za navijače, no od toga neće biti ništa. Hrgović je izabrao težeg suparnika, sedmog teškaša svijeta prema ljestvici BoxRec i šansu da dođe do meča za naslov. U svojoj objavi na društvenim mrežama Hrgovića ili Hygovica, kako to on piše, je optužio da je ponovno izbjegao meč s njegovim borcem, slikovito dodao i da je kukavica, a onda i zapitao svoje pratitelje koga je to Hrgović pobijedio da bi došao u priliku boksati u borbi koja će odrediti izazivača za naslov.

 

Malo je reći da su ga neki od pratitelji njegova Twitter profila ismijali.

''Nemoj, Billy. Ako će se boriti protiv Huntera za mjesto izazivača, onda izbjegava meč", ''Volim Martina, ali Hrgović je razina više'', ''Izbjegava Martina da bi se borio s Hunterom koji je Martina pobijedio? Ne zvuči mi to baš ispravno'', ''Samo se sramotiš, borit će se protiv nekog tko je prebio tvog borca'', samo je dio napisanog.

Pročitajte više