Europa liga

Lloris: Naš poraz od Dinama je neprihvatljiv

Foto: AP Photo/Darko Bandić/Guliver Images

KAPETAN Tottenhama Hugo Lloris dao je veliki intervju za Sky Sports, a u njemu je, između ostalog, razgovarao i o ispadanju od Dinama u četvrtfinalu Europa lige.

"Kao ekipa nismo igrali dobro u Zagrebu. Jednostavno smo se isključili. Pokušali smo se uključiti kod ukupnog rezultata 2:2, ali bilo je prekasno. Bio je to kolektivni, timski problem", započeo je.

Vratar Tottenhama je odmah poslije utakmice rekao da je Tottenhamova igra bila sramotna, a poraz neprihvatljiv. I danas stoji iza svojih riječi.

"Svi smo rekli da ćemo loviti trofej u Europa ligi. Po mom mišljenju, poraz od Dinama je neprihvatljiv. Ne kažem to iz manjka poštovanja prema Dinamu. Kažem to jer smo kao klub postavili određene standardne, imamo ambicije za trofeje, a izgubiti na taj način, nakon što smo prvu utakmicu pobijedili 2:0, jednostavno je neprihvatljivo", rekao je.

Tottenham ne stoji dobro ni u prvenstvu, sedmi je i teško da će izboriti nastup u Ligi prvaka iduće sezone. Ipak, ova sezona nije u potpunosti izgubljena jer za 10 dana igra u finalu EFL kupa protiv Manchester Cityja.

"Sve ovisi o tome kako ćemo završiti sezonu. Imamo još jedno finale i bit će odlično ako osvojimo trofej. Nećemo zbog toga biti u potpunosti zadovoljni sezonom jer porazi poput onog u Zagrebu i dalje bole. Europa liga je bila naš cilj", završio je Lloris.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više