Lučić će protiv Rijeke braniti ozlijeđen. Zamjena će mu biti 17-godišnjak

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

HAJDUK i Rijeka igraju Jadranski derbi na Rujevici u nedjelju u 19:30. Splitski klub na Kvarner putuje desetkovan, pogotovo na poziciji vratara. Lovre Kalinić i Borna Buljan nikako na mogu nastupiti, a Ivan Lučić je s ozlijeđenim koljenom, koje mora operirati, (fantastično) branio protiv Dinama na Poljudu.

Lučić se očekuje na golu od prve minute na Rujevici, a na klupi će biti 17-godišnji Raul Bezeljak. Radi se o golmanu juniorske momčadi Hajduka koji nema seniorskog iskustva, no prošao je zimske pripreme s prvom momčadi. U ovom trenutku drugog rješenja za Hajduk nema. 

Hajduku nedostaje pola momčadi

Osim golmana, Hajduku nedostaju brojni važni igrači. Marko Livaja nije bio ni na klupi protiv Dinama u srijedu, a teško da će se oporaviti do nedjelje. Mihael Žaper je out do kraja sezone, kao i Dario Melnjak te Filip Uremović. Zvonimir Šarlija ima tri žuta kartona pa ni on ne može nastupiti.

Mala utjeha navijačima Hajduka je povratak Ivana Perišića, koji je ušao s klupe u derbiju na Poljudu u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa. Perišić nije u potpunosti oporavljen od teške ozljede koljena koju je zadobio početkom sezone na treningu Tottenhama.

Pročitajte više