"Ludi" Balotelli driblinzima ponižavao bijesne Parižane, Matuidiju se to nije svidjelo pa ga je slomio

Foto: Screenshot YouTube

U DERBIJU 35. kola francuskog nogometnog prvenstva Nica je na stadionu Allianz Riviera pobijedila očajni Paris St Germain 3:1 i time možda i riješila borbu za naslov prvaka.
 
> PRLJAVI PSG Cavani gazi po leđima i gura trenera, Motta udara bez lopte, Di Maria kosi
 
Nica je ovom pobjedom pomogla vodećem Monacu koji polako može početi pripremati proslavu naslova. Monaco sada ima tri boda više i utakmicu manje od PSG-a, što je velika prednost uoči zadnjih triju kola. 
 
Pobjedu Nici donijeli su Mario Balotelli (26), Ricardo Pereira (48) i Anastasios Donis (90+2), dok je pogodak za goste zabio Marquinhos (64).
 
Očajnu predstavu Parižana upotpunili su Thiago Motta i Angel di Maria koji su u završnici susreta zaradili crvene kartone. Motta u 89. minuti zbog udaranja protivnika, a Di Maria u trećoj minuti nadoknade zbog oštrog prekršaja.
 
Premda Unai Emery govori da utrka još nije gotova, činjenica je da je PSG ove sezone titulu izgubio u derbijima, a igrači PSG-a nisu se lako mirili s porazom pa su prednjačili u grubostima.
 
S druge strane sjajna Nica koja je već osigurala Ligu prvaka, nada se da do kraja prvenstva može preskočiti Parižane i tako ugrabiti Ligu prvaka na izravan način, bez kvalifikacija. 
Kako igraju, ne bi čudilo, a posebno je za igru raspoložen bio Mario Balotelli, zločesti dečko svjetskog nogometa koji je na Azurnoj obali čini se pronašao mir i u dresu Nice pokazuje zašto je nekoć smatran jednim od najtalentiranijih nogometaša.
 
Balotelli je igrao sjajno, zabio je, namještao je, driblao je i činio je rivale smiješnima, a u jednom driblingu malo je pretjerao u ponižavanju protivnika, što se Matuidiju nije nimalo svidjelo, pa ga je ovaj pošteno prizemljio.
 

Pročitajte više