Ludilo Allegrija. Skidao sako i kravatu, unosio se u lice i urlao

Foto: Profimedia

JUVENTUS je jučerašnjom pobjedom 1:0 protiv Atalante osvojio rekordni 15. trofej za najbolju momčad talijanskog kupa. Jedini gol na utakmici na rimskom Olimpicu postigao je Dušan Vlahović u četvrtoj minuti. Juventusov trener Massimiliano Allegri tijekom i nakon utakmice imao je ispade bijesa.

Bio je ovo vjerojatno posljednji trofej koji je Allegri osvojio s Juventusom. Prvi mandat na klupi te momčadi odradio je od 2014. do 2019., a onda se vratio 2021. Klub je u rezultatskoj krizi, izgubio je primat u Serie A i rastanak je izgledan, navode talijanski mediji. Allegri je kao trener Juvea osvojio 12 trofeja.

Odlazak?

"Klub ima pravo donijeti procjenu koju želi", rekao je Allegri nakon utakmice, u kojoj je pred kraj bio potjeran s terena. Nakon neslaganja oko jedne sudačke odluke započeo je svoj šou, u kojem je od bijesa skinuo sako i unosio se u lice drugima, a nakon isključenja skinuo je i kravatu, bacio je te počeo otkopčavati košulju.

VIDEO: Arena Sport

Njegov sukob s drugima tu nije stao. Prije dodjele trofeja snimljen je kako od sebe udaljava sportskog direktora kluba Cristiana Giuntolija.

"Ništa se nije dogodilo, slavio sam s navijačima i igračima. Poštujem klub, tog čovjeka i ni s kim nemam problema. Samo sam htio slaviti s dečkima. Iako nismo osvojili prvenstvo, uspjeli smo se plasirati u Ligu prvaka i osvojiti kup", rekao je.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više